MCDONALD'S BEESTENMARKT

MCDONALD'S BEESTENMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 589 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Beestenmarkt. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 11:39 Koude friet. Missend drinken. Drinken over de hele vloer omdat dit niet goed ingepakt was en over eten. Het enige wat mcdonalds kan doen is een tegoedbon voor de missende cola. Belachelijk
2 jul 2022 om 23:55 Burger en friet koud, friet slap. Bezorging slecht, kreeg eerst alleen zak met drinken. Bezorger achterna gegaan voor de rest van bestelling. Kon nog geen sorry van af. Bestel hier niet meer.
2 jul 2022 om 14:11 20 min later dan verwacht en niet wat we besteld hebben
1 jul 2022 om 21:36 delivery was not a problem, but I got the wrong order. Food was cold, tasteless and when I called McDonals to ask what happened to my order (was missing a milk shake, got milk instead) they were rude and not helpful at all. Don't order there!
1 jul 2022 om 21:13 Nooit meer. Mensen bestellen eten omdat ze zelf een avondje niet willen koken. Om dan 50 min te wachten op je eten. En dan koud eten te krijgen en ook nog een Cola dat mist... Nee... dan kook ik volgende keer liever. Nooit meer!
1 jul 2022 om 19:35 Het eten was koud
1 jul 2022 om 14:15 Ruim 90 minuten zitten wachten, echt niet normaal dit!
1 jul 2022 om 9:00 wet bags, cold food, spilled drink, melted icecream. i said wtf is this delivery boy just went “yeah, it rained”
28 jun 2022 om 21:20 Alles lekker warm, binnen 20 bezorgd!
26 jun 2022 om 20:56 Kreeg netjes een berichtje dat er een verwachte vertraging zou zijn van een klein kwartiertje, dit werd 25 uiteindelijk 25 min. De vertraging valt te verkroppen als het eten gewoon warm is zoals het zou moeten zijn, maar helaas: koud en taai eten.
25 jun 2022 om 23:02 Mijn god, echt belachelijk lang gewacht op koude burgers, slappe friet en een warme milkshake. Wat een aanfluiting.
24 jun 2022 om 9:46 een uur voor 3 flurries en iets anders ...krijg je je bericht dat ze er extra vertraging is en de bezorger ook eerst nog een andere stop op de route had..met als gevolg uiteraard letterlijk alles gesmolten kan gewoon NIET. Ijs ALTIJD direct bezorgen!