MCDONALD'S BEESTENMARKT

MCDONALD'S BEESTENMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 438 beoordelingen
17 okt 2021 om 20:38 Uiteraard weer wat vergeten. Optie: je kan het komen ophalen , of je krijgt een coupon voor 1 friet (maar dan moeten ze wel al je gegevens hebben, slaat nergens op)
16 okt 2021 om 13:36 Frisdrank was omgevallen in de tas dus half leeg patat was ijskoud frietsaus waren ze vergeten
15 okt 2021 om 14:32 Bedankt netjes geregeld.
15 okt 2021 om 14:31 Bedankt netjes geregeld.
15 okt 2021 om 9:45 Eten was koud, en bovendien miste het drinken van de bestelling..
13 okt 2021 om 22:03 Huge delay, no option to cancel order. Very disappointed, as bought dinner elsewhere in the meantime, and could not get refund! Not a fault of McDonald’s, but of Thuisbezorgd.nl!
13 okt 2021 om 21:15 Meer dan anderhalf uur gewacht op een lauwe burger en zompige friet. Wat een aanfluiting.
10 okt 2021 om 5:02 De bezorgster had de verkeerde bestelling meegenomen bij Mc. Donalds en omdat je besteld via Thuisbezorgd zou je verwachten dat thuisbezorgd dit oplost maar helaas. Mc. Donalds heeft er uiteindelijk voor gezoogd dat ik als nog de juiste bestelling kreeg.
9 okt 2021 om 21:48 Helaas ontbraken de frietjes!
6 okt 2021 om 10:10 Altijd snelle en vriendelijke bezorging/bezorger! Eten ook altijd top!
5 okt 2021 om 14:04 Het eten was al echt oud. Helemaal niet vers. Een burger besteld zonder augurk zat er gelijk niks meer op.. Vorige keer ookal rauwe friet. Helaas alleen maar slechte ervaringen met deze mac donalds locatie en bellen heeft geen zin. Ze doen er niks aan.
1 okt 2021 om 20:08 Duurde lang, maar dat kan in de spits. Maar dat de friet koud was is wel erg jammer.